چی بپزم؟ ۱۵ ایده غذایی جدید از نی نی سایت
همه ما گاهی اوقات دچار سردرگمی میشویم که برای ناهار یا شام چی درست کنیم. در این پست، ۱۵ ایده غذایی جدید و متنوع را از تجربیات کاربران نی نی سایت جمع آوری کردهایم که میتواند به شما کمک کند تا تنوع بیشتری به سفره خود ببخشید.
کشک بادمجان قالبی:
یک نسخه شیک و مجلسی از کشک بادمجان که در قالب سرو میشود.خورش قیمه نثار قزوینی:
طعمی متفاوت از قیمه که با برنج مخصوص و خلال پسته و بادام سرو میشود.لازانیا با سس بشامل خانگی:
لازانیایی خوشمزه با سس بشامل که خودتان در خانه تهیه کردهاید.مرغ ترش شمالی:
طعمی ترش و ملس از شمال ایران که با سبزیجات معطر تهیه میشود.ته چین مرغ و بادمجان:
ترکیبی خوشمزه از ته چین با طعم مرغ و بادمجان.پاستا آلفردو با سس خامه قارچ:
پاستایی لذیذ با سس خامه قارچ که به سرعت آماده میشود.عدس پلو با گوشت قلقلی:
عدس پلویی مقوی با گوشت قلقلیهای خوشمزه.خورش فسنجان با مرغ یا گوشت:
خورشتی خوشمزه و مجلسی با گردو و رب انار.میرزا قاسمی با نان تازه:
پیش غذایی خوشمزه و ساده که با بادمجان کبابی تهیه میشود.کتلت سیب زمینی و سبزیجات:
کتلتهایی سالم و خوشمزه با سیب زمینی و سبزیجات.پیتزا خانگی با خمیر جادویی:
پیتزایی خوشمزه که با خمیر خانگی تهیه شده است.
سمبوسه با مواد گوشتی یا گیاهی:
سمبوسههایی خوشمزه با مواد دلخواه خودتان.دلمه برگ مو یا فلفل دلمه:
دلمههایی خوشمزه و متنوع با برگ مو یا فلفل دلمه.کوکو سبزی با گردو و زرشک:
کوکو سبزی خوشمزهتر با اضافه کردن گردو و زرشک.رشته پلو با مرغ یا گوشت:
رشته پلویی خوشمزه و مقوی با مرغ یا گوشت.امیدواریم این ایدهها به شما کمک کنند تا غذاهای جدید و خوشمزهای را تجربه کنید و از آشپزی لذت ببرید.
به زودی با ایدههای غذایی بیشتری برمیگردیم.
نوش جان!
غذای جدید چی بلدین؟ خلاصه تجربه ها از نی نی سایت
1. عدس پلو با کشمش و خرما
خیلی از مامانا توی نی نی سایت گفتن که عدس پلو با کشمش و خرما یه غذای مقوی و خوشمزهست که بچهها دوست دارن. میگن حتماً با روغن زیتون درست کنید و برای تنوع میتونید کمی دارچین هم بهش اضافه کنید. یکی از مامانا پیشنهاد داده بود که عدس رو قبل از پختن یک شب خیس کنید تا نفخش گرفته بشه. بعضیها هم گفتن که میتونید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. یه پیشنهاد جالب هم این بود که داخل عدس پلو، پوره سیب زمینی اضافه کنید تا نرمتر بشه و بچهها راحتتر بخورن. همچنین میتونید برای خوشمزهتر شدن، کمی رب انار بهش اضافه کنید. بعضی مامانا هم گفتن که بچهها عدس پلو رو با ماست خیلی دوست دارن. نکته مهم اینه که مقدار نمک رو کم بزنید.
2. سوپ جو با شیر و سبزیجات
سوپ جو یه غذای عالی برای وقتیه که بچهها مریضن. خیلیها گفتن که سوپ جو با شیر و سبزیجات رو بچهها خیلی خوب میخورن. میگن توی سوپتون حتماً از هویج و جعفری استفاده کنید. بعضیها هم پیشنهاد دادن که یکم آبلیمو به سوپ اضافه کنید تا خوشمزهتر بشه. برای مقویتر شدن سوپ، میتونید یکم گوشت مرغ هم داخلش بریزید. یه نکته مهم اینه که جو رو خوب بپزید تا نرم بشه. بعضی مامانا هم گفتن که یه مقدار خیلی کم زنجبیل به سوپ اضافه میکنن. میتونید از شیر کم چرب استفاده کنید.
3. کتلت گوشت با سیب زمینی و هویج
کتلت یه غذای همیشگی و پرطرفداره. توی نی نی سایت خیلیها گفتن که کتلت رو با سیب زمینی و هویج رنده شده درست میکنن و بچهها خیلی دوست دارن. میگن حتماً از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید. بعضیها هم پیشنهاد دادن که یه مقدار پیاز داغ به کتلت اضافه کنید. برای اینکه کتلت وا نره، میتونید یکم آرد نخودچی بهش اضافه کنید. یه نکته مهم اینه که حرارت رو کم کنید تا کتلت خوب بپزه. میتونید کتلت رو با نون یا برنج سرو کنید. بعضی مامانا هم گفتن که کتلت رو توی فر درست میکنن تا سالمتر باشه.
4. ماکارونی با سبزیجات فراوان
ماکارونی یه غذای محبوب بین بچههاست. خیلیها پیشنهاد دادن که توی ماکارونی از سبزیجات فراوان مثل فلفل دلمهای، قارچ و ذرت استفاده کنید. میگن سس ماکارونی رو با رب گوجه فرنگی خانگی درست کنید. بعضیها هم پیشنهاد دادن که به جای گوشت چرخ کرده از سویا استفاده کنید. برای خوشمزهتر شدن ماکارونی، میتونید یکم آویشن بهش اضافه کنید. یه نکته مهم اینه که ماکارونی رو زیاد نپزید تا له نشه. میتونید ماکارونی رو با پنیر پیتزا سرو کنید. بعضی مامانا هم گفتن که ماکارونی رو توی فر درست میکنن و روش پنیر پیتزا میریزن.
5. املت با گوجه و فلفل دلمه ای
یه صبحانه یا شام سریع و آسون. خیلی از مامانا املت رو با گوجه و فلفل دلمه ای برای بچههاشون درست میکنن. بعضیها پیشنهاد میدن که کمی پیاز داغ هم بهش اضافه کنید تا خوشمزهتر بشه. میتونید از تخم مرغ محلی استفاده کنید تا مقویتر باشه. برای تنوع میتونید کمی قارچ هم بهش اضافه کنید. املت رو با نون تازه سرو کنید. بعضیها هم میگن کمی جعفری خرد شده به املت اضافه میکنن. مراقب باشید املت رو زیاد نپزید تا سفت نشه.
6. حلیم خانگی
حلیم یه غذای مقوی و سیر کننده است. خیلیها حلیم رو توی خونه درست میکنن و بچه ها دوست دارن. میگن از گوشت گردن یا مرغ برای درست کردن حلیم استفاده کنید. برای خوشمزه تر شدن حلیم میتونید کمی دارچین بهش اضافه کنید. حلیم رو با شکر یا نمک سرو کنید. بستگی به ذائقه داره. برای تزئین حلیم میتونید از روغن حیوانی و کنجد استفاده کنید. بعضی ها هم میگن حلیم رو با قیمه میخورن. مهمترین نکته پخت حلیم اینه که خوب هم بزنید تا ته نگیره.
7. خوراک لوبیا با قارچ
خوراک لوبیا یه غذای ساده و خوشمزهست. خیلیها خوراک لوبیا رو با قارچ درست میکنن و بچهها دوست دارن. میگن از لوبیا چیتی استفاده کنید تا خوراک لوبیا خوشمزهتر بشه. برای لعاب دار شدن خوراک لوبیا، میتونید کمی آرد بهش اضافه کنید. خوراک لوبیا رو با نون سرو کنید. بعضیها هم میگن کمی آبلیمو به خوراک لوبیا اضافه میکنن. میتونید از گوجه فرنگی رنده شده هم در خوراک لوبیا استفاده کنید. مراقب باشید خوراک لوبیا رو زیاد نپزید تا له نشه.
8. پوره سیب زمینی با شیر و کره
پوره سیب زمینی یه غذای نرم و راحت برای بچههاست. خیلیها پوره سیب زمینی رو با شیر و کره درست میکنن. میگن از سیب زمینی پخته و پوست کنده استفاده کنید. برای اینکه پوره سیب زمینی لطیفتر بشه، میتونید از همزن برقی استفاده کنید. به پوره سیب زمینی کمی نمک و فلفل بزنید. میتونید پوره سیب زمینی رو با مرغ یا گوشت سرو کنید. بعضیها هم میگن کمی پنیر پیتزا به پوره سیب زمینی اضافه میکنن. پوره سیب زمینی رو گرم سرو کنید.
9. کوکو سبزی
کوکو سبزی یه غذای خوشمزه و مقویست. خیلی از مامان ها برای بچه هاشون کوکو سبزی درست می کنند. میگن از سبزی کوکوی تازه استفاده کنید تا کوکو سبزی خوش عطر بشه. برای پفکی شدن کوکو سبزی، میتونید کمی بکینگ پودر بهش اضافه کنید. کوکو سبزی رو با نون یا برنج سرو کنید. بعضی ها هم میگن کمی گردو خرد شده به کوکو سبزی اضافه می کنند. مراقب باشید کوکو سبزی رو زیاد سرخ نکنید تا خشک نشه. میتونید کوکو سبزی رو توی فر هم درست کنید.
10. فرنی
فرنی یه دسر یا میان وعده سبک و مقویست. فرنی رو خیلی از مامان ها برای بچه هاشون درست میکنند. میگن از آرد برنج مرغوب استفاده کنید تا فرنی خوش طعم بشه. برای خوش عطر شدن فرنی، میتونید کمی گلاب بهش اضافه کنید. فرنی رو با دارچین یا پودر پسته تزئین کنید. بعضی ها هم میگن به فرنی کمی شکر اضافه می کنند. مراقب باشید فرنی ته نگیره و مرتب هم بزنید. فرنی رو گرم یا سرد سرو کنید.
11. آش رشته
آش رشته یه غذای اصیل ایرانی و خوشمزه است. خیلی از مامان ها برای بچه هاشون آش رشته درست میکنند. میگن از سبزی آش رشته تازه استفاده کنید. برای خوشمزه تر شدن آش رشته، میتونید کمی پیاز داغ و سیر داغ بهش اضافه کنید. آش رشته رو با کشک و نعناع داغ تزئین کنید. بعضی ها هم میگن به آش رشته کمی گوشت قلیه اضافه می کنند. مراقب باشید آش رشته ته نگیره و مرتب هم بزنید. آش رشته رو داغ سرو کنید.
12. دال عدس
دال عدس یک غذای گیاهی مقوی و خوشمزه است. دال عدس رو میشه سریع آماده کرد و برای ناهار یا شام مناسبه. میگن از عدس قرمز استفاده کنید و قبل از پختن کمی خیس کنید تا نفخ اون از بین بره. برای طعم دار کردن دال عدس میتونید از پیاز، سیر، گوجه فرنگی و ادویه های مختلف استفاده کنید. دال عدس رو میتونید با نون یا برنج سرو کنید. بعضیها هم کمی آبلیمو به دال عدس اضافه میکنند. میتونید از فلفل سبز هم در دال عدس استفاده کنید تا تندتر بشه. دال عدس یه انتخاب عالی برای کسایی هست که دنبال یه غذای سالم و گیاهی هستند.
13. خورشت کدو حلوایی
خورشت کدو حلوایی یه غذای پاییزی خوشمزه و مغذیه. این خورشت طعم شیرینی داره و برای کسایی که طعمهای شیرین رو دوست دارن، انتخاب خوبیه. میگن برای تهیه این خورشت از کدو حلوایی، گوشت، پیاز، آلو و ادویه استفاده میشه. بعضی ها برای اینکه طعم خورشت بهتر بشه، کمی رب انار هم بهش اضافه می کنند. خورشت کدو حلوایی رو با برنج سرو میکنند. این خورشت یه منبع خوب از ویتامین A و فیبره. برای تنوع میتونید از گوشت مرغ هم در این خورشت استفاده کنید. خورشت کدو حلوایی یه غذای مناسب برای فصل سرماست و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنه.
14. آش جو با گوشت و سبزیجات
آش جو یه غذای مقوی و سیر کننده است که برای وعده ناهار یا شام مناسبه. آش جو با گوشت و سبزیجات درست میشه و طعم لذیذی داره. میگن برای تهیه این آش از جو پوست کنده، گوشت گوسفندی یا مرغ، سبزیجات (جعفری، گشنیز، اسفناج) و حبوبات استفاده میشه. برای خوشمزه تر شدن آش میتونید از پیاز داغ و سیر داغ هم استفاده کنید. آش جو رو با کشک و نعناع داغ سرو میکنند. این آش یه منبع خوب از فیبر و پروتئینه. برای تنوع میتونید از عدس و ماش هم در این آش استفاده کنید. آش جو یه غذای مناسب برای فصل سرماست و به گرم شدن بدن کمک میکنه.
15. تاس کباب
تاس کباب یه غذای سنتی ایرانیه که با گوشت، سیب زمینی، پیاز، هویج و گوجه فرنگی درست میشه. این غذا طعم خیلی خوبی داره و برای وعده ناهار یا شام مناسبه. میگن برای تهیه تاس کباب از گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید و همه مواد رو به صورت حلقه ای خرد کنید. برای طعم دار کردن تاس کباب میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین استفاده کنید. تاس کباب رو با نون یا برنج سرو میکنند. این غذا یه منبع خوب از پروتئین و ویتامین هاست. برای تنوع میتونید از به هم در تاس کباب استفاده کنید. تاس کباب یه غذای مناسب برای مهمونی ها هم هست.






